Get Adobe Flash player
Vremenska napoved

VN IVANČNE GORICE – SEPTEMBER 2016

KDO S TOMOS AVTOMATIKOM PREVOZI NAJVEČ KROGOV V 3 URAH

Tekmovanja s Tomos avtomatiki nas popeljejo v čase, ko so se prijatelji zbrali v sosedovi garaži, tuhtali, zakaj motor še vedno ne deluje in si s skupnimi močmi pomagali ter se zabavali. Glavni namen organizacije prireditve pod vodstvom Zvoneta Zupančiča in članov  MK Fire Group je druženje ljubiteljev bencinskih hlapov.

Vztrajnostna vožnja je potekala na sončno soboto, 10. septembra 2016, v Obrtni coni Ivančne Gorice. Za zmago Velike nagrade Občine Ivančna Gorica se je potegovalo 24 ekip. Dirka je bila vse do izteka ure neodločena, saj so bile razlike med tekmovalci minimalne. Odločale so malenkosti predvsem vztrajnost, ekipni duh in malo sreče.

Tudi letos je prvo mesto pripadalo domačinom Občine Ivančna Gorica.

Prve tri ekipe:

1. BURSKI TEAM (Boštjan Miglič, Žiga Golob, Jure Pečjak)

2. SULIČARJI (Marko Kokotec, Simon Pavlič, Matjaž Pavlič)

3. ŠENTVID RACING TEAM (Blaž Rus, Klemen Porenta, Igor Zupančič)

Ostali rezultati, posnetki in informacije so objavljeni na spletni strani Moto klub Fire Group. Po treh uspešno izpeljanih dirkah namerava klub naslednje leto organizirati tekmovanje v dveh kategorijah. V prvi vožnji bodo tekmovali tekmovalci z originalnimi avtomatiki, v drugi pa s predelanimi. Obeta se nam še ena zanimiva vztrajnostna vožnja, vabljeni!

 

Klub se zahvaljuje vsem, ki so pripomogli k uspešni organizaciji prireditve in sponzorjem:

OBČINA IVANČNA GORICA, REKON D.O.O., AKRAPOVIČ, PAN JAN, PREVOZI ZUPANČIČ in DISKONT PIJAČ, LAMAS, AGROGRAD, ZLATARSTVO TADINA, GASILSKO DRUŠTVO RADOHOVA VAS, VULKANIZERSTVO NOSAN, AMD ŠENTVID, GRADBENA MEHANIZACIJA GAŠPER KUTNAR S.P., CASEM D.O.O., NAJCOM D.O.O., MESARIJA MAVER, ROBLES, EPJ JOŽE PERPAR S.P., ZUPANČIČ MIZARSTVO, PRINC PUB, AMZS Vransko

 

 

DSC_0464